27. 7. 2011

První mučení po dlouhé době


Nutnost jet kvůli nějakým administrativním blbostem do Prahy se dá chápat dvojím způsobem. Buď můžete nadávat na to, že se nedá vše zařídit po internetu, nebo vyrazit o den dřív a nejen cestu si pořádně užít. Já samozřejmě zvolila druhou variantu. Přeci jen už to bylo chvíli, kdy jsem si naposledy užila trochu selfbondage.

Přes velký údiv celé rodiny jsem se rozhodla odjet vlakem už v pondělí navečer, hned další den po návratu z dovolené. Na sobě jsem měla černou krátkou sukni, černé samodržící punčochy, černou podprsenku, červený krátký lehký kabátek a černé lodičky na podpatku. Nakonec jsem si oblékla černé nízké kalhotky, které jsem měla na cestách, dosud jsem je neprala a byly pořádně cítit. S sebou jsem si vzala jen větší kabelku a v ní kromě běžných věcí i pár hraček, které jsem si předtím přivezla z Prahy domů.

Mučení po cestě nebylo, i kvůli tomu, že jsem vycházela z domu na poslední chvíli, až tak intenzivní. Vzala jsem akorát čtyři kolíčky a připnula je na obnažené pysky. Ihned jsem se vzrušila a už cestou na nádraží jsem cítila, jak jsem vlhká. Cesta vlakem, zvláště po přesednutí do rychlíku do Prahy ubíhala docela pomalu. Na vině byl můj bolestivý klín. Když mi chyběla do Prahy trochu víc než hodina cesty, už se to nedalo vydržet. Šla jsem tedy na WC a za obrovské bolesti si kolíčky sundala. Abych to ale ne,ěla tak jednoduché, chtěla jsem je připnout zpět na kundičku, ale na jiná místa. Sice to nebylo bez bolesti, ale nakonec jsem se vrátila do kupé relativně spokojená. Protože tu se mnou byl jen jeden pár zhruba stejně starý jako já, napadlo mě, že bych si mohla vyndat notebook a protože na něj nikdo neuvidí, trochu se nažhavit. Pustila jsem si tedy video, kde byla otrokyně tvrdě mučená a shodou okolností i svorkami na pyscích. Neskutečně mě to vzrušilo. Ta kombinace, že se dívám na bdsm porno v kupé s cizími lidmi a na bolavých pyscích mám kolíčky byla úžasná. Chtěla jsem si třít bradavky a sáhnout si mezi nohy, ale samozřejmě to nešlo. Cítila jsem, jak moje už tak smradlavé kalhotky dostávají další dávku vlhkosti. Dala jsem instinktivně nohy k sobě a tím si bolestivě zmáčkla kolíčky, navíc jsem si uvědomila, že to nesmím a musím je mít potom na dvě pěsti od sebe a večer se za to ještě potrestat. Ale to odbíhám, z vlaku jsem vystoupila příšerně nadržená. Cesta MHD uběhla ani nevím jak a už jsem stála v předsíni.

Sundala jsem ze sebe všechno oblečení kromě punčoch, botek a vonících kalhotek. Potom jsem sundala kolíčky a opět pocítila tu známou intenzivní bolest. Promasírovala jsem si bolavou pičku, ale odolala jsem a nezačala masturbovat. Naopak, začala jsem chystat své mučení. Rychle jsem zkontrolovala lednici, kostky tam byly i teď, sice bez klíče, ale byly tam. Vzala jsem pár kostek a spěchala připravovat první pozici. Dlouho už jsem netrápila svou prdel, tak jsem se to rozhodla změnit. Vzala jsem polštář a na něj nalepila dva kartáče. Také jsem si připravila svoje anální kuličky. Navíc jsem chtěla vyzkoušet něco, co jsem viděla na jednom videu - gumičky jako alternativa k výprasku. Mám pár menších, tak jsem se rozhodla pro chodidla.

Připravila jsem si všechny potřebné věci a nachystala se. Ještě než jsem začala, rychle jsem zkontrolovala mail a měla radost, že zítřejší plán vyjde. Vypnula jsem počítač a úplně se svlékla. Na chodidla jsem navlékla gumičky a uvázala k nim provázky, ty jsem potom protáhla nad kolejí na záclony. Potom jsem si zavedla do análu kuličky, rozhodně to nebylo nic příjemného, ale když jsem chtěla mučit svou prdel, nedalo se tomu vyhnout. Následoval polštář s kartáči. Ten jsem lepící páskou přilepila tak, aby tlak kartáčů na zadek byl co největší. Když jsem si lehla na zem na záda, tlak se ještě zvýšil. Pánev jsem měla vystrčenou hezky nahoru. Přivázala jsem kotníky k radiátoru. Ležela jsem zadkem u něj a kotníky přivázala k horní straně co nejvíc od sebe. Už předtím jsem ovázala provázky palce u nohou. Ty jsem teď vzala a spojila se svorkami na bradavkách. Pořádně jsem provázky utáhla, takže i když jsem měla chodidla maximálně ohnutá, stále jsem si trochu tahala a prsa, o tom, když jsem chodidla propnula ani nemluvím.

Teď přišel čas na hlavní bod. Vzala jsem kondom a vložila do něj čtyři kostky ledu. Naštěstí už byly trochu odtáté, takže neměly ostré hrany. Vzala jsem jemný provázek a kondom jím na konci uzavřela. Vše bylo připravené. Vlastně nebylo - nahmatala jsem svoje velmi nošené kalhotky a vložila si je do úst. Byly opravdu hodně cítit a už dlouho jsem nepoznala něco tak moc ponižujícího. Přelepila jsem si pusu lepící páskou a nyní jsem už opravdu byla připravená. Vzala jsem kondom s ledem a začala ho jemně strkat do rozevřené kundy. Poprvé i podruhé jsem ho vytáhla, ani ještě nebyl uvnitř. Tak strašně nepříjemně to studilo. Rozhodla jsem se tedy. Že budu muset jednat rychle. Vsunula jsem ho bolestivě dovnitř a okamžitě přelepila i svou píču lepící páskou. Teď už jsem jen rychle vložila ruce do připravených pout za sebou.

Ležela jsem na zemi, pod zadkem vyplněným análními kuličkami byly kartáče, které neustále masírovaly obě půlky. Nohy jsem měla roztažené od sebe a kdykoliv jsem pohnula chodidly, tahala jsem si za svorky na bradavkách. V puse jsem měla několikanásobně použité kalhotky z dovolené, které dnes získali další novou šťávu. To nejhorší se ale dělo uvnitř mé píče. Ani nevím, jestli to jde nazvat bolestí, každopádně led uvnitř byl více než nepříjemný.

Občas jsem sebou cukla, když jsem měla pocit, že led se dotýká nějakého místa už příliš dlouho. Okamžitě jsem ale pocítila bradavky i kartáče na prdeli. Jakmile jsem měla pocit, že si, byť jen trošičku, začínám zvykat, přišlo další mučení. Ruce jsem sice měla spoutané, ale držela jsem v nich provázek od gumiček na chodidlech. Když jsem je poprvé natáhla a pustila, překvapením a bolestí jsem vyjekla do svého ponižujícího roubíku.

Nevím jak dlouho jsem byla spoutaná, ani kolik "výprasků" gumičkami jsem sama sobě uštědřila, ale když jsem se rozvazovala, přišla jsem si mnohem více zmučená, než jsem od takové předehry očekávala. Píču jsem měla ledem totálně vychlazenou, bradavky bolavé od toho, jak jsem za ně neustále tahala při každém dopadu gumiček. Ponížení z plného análu a hlavně totálně použitých kalhotek bylo obrovské a zadek rozdrásaný tvrdými kartáči cítím ještě teď, když píšu tento zážitek. Právě mám jakýsi "oddech" před závěrečnou fází dnešního mučení, ale o tom až příště...

Žádné komentáře:

Okomentovat