3. 8. 2013

Sama doma a orgasmy

Je to už druhý víkend, který trávím doma. Dnes bych vám ráda krátce popsala, jak to vypadá s orgasmy v mém prakticky neustálém uvěznění. Naposledy jsem se udělala před týdnem v dešti a to jsem vám tady už popisovala. Od té doby jsem akorát stále nadrženější a nadrženější. Navíc je teď opravdu důvod mě trestat a tak nepředpokládám, že bych si orgasmus v blízké době vysloužila.

Na druhou stranu si na nedostatek vzrušení nemůžu stěžovat a to je na tom nejhorší. Většinou několikrát denně se musím přivézt na hranu orgasmu, ale udělat se nesmím. Je to strašně frustrující a ponižující. Víte, že by stačilo už jen maličko a vlna uspokojení by přišla, ale musíte přestat. Čím jsem nadrženější, tím jsou tyhle přestávky pro mě těžší. Je to opravdu krutý způsob mučení. Podobně funguje i povinné sledování porna bez možnosti se udělat.

Svou šanci jsem dostala ve čtvrtek. Ruce jsem si spoutala za zády a vytáhla co nejvýše, pode mnou byla rozsypaná rýže a já stála na špičkách. Na sobě jsem měla 40 kolíčků, v sobě velmi pomalu vibrující vajíčko a hodinu na to se udělat. Komplikace byla v tom, že jsem v rukou držela láhev s vodou, která by, kdybych jí pustila, vytrhla vajíčko a strhal kolíčky. Moje svázání bylo tak nepohodlné, že mě brzy začala bolet ramena a ruce a přestože jsem se pomalu dostávala k orgasmu, flaška mi spadla a mně zbyly jen doslova oči pro pláč. Takto jsem tedy promrhala svou šanci.

9 komentářů:

  1. Anonymní3/8/13 22:33

    A to je spravne. Orgasmus pro tebe bude jen za odmenu. Napriklad jako odmena za sledovani ntb, s hakem v zadni dirce, pricemz ntb by byl umisten tak, aby kdyz pohnes hlavou dolu, mimo display, tak zatahnes za hak.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní4/8/13 15:39

    Co v dalším příběhu zapojit víc kopřivy dokud ještě rostou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní7/8/13 15:58

    Také se velmi přimlouvám za kopřivy. Na netu je volně dohledatelných pouze pár videí s touto tématikou (polovina z nich je od Queensnake), kopřivy figurují jen v některých povídkách... Přitom je tojednoduchý a efektivní nástroj.

    Nutno podotknout, že správně zralé podzimní kopřivy jsou mnohem horší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní29/8/13 16:52

    Milá Péťo, navrhuji, abys maximálně dva týdny po vydání posledního článku zde na stránce přidala buď další příspěvek, nebo napsala důvod své absence spolu s omluvou na Twitter.
    GA

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní22/9/13 06:22

    Tohle fakt nemá smysl... dva měsíce od posledního příspěvku a nic dalšího

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní24/9/13 21:31

    Ze světa se opravdu vytratila všechna slušnost. Sakra Petro když víš, že nemáš náladu nebo z jinýho důvodu nebudeš přidávat zážitky, tak to sem aspoň napiš, abych sem jak ko*ot nemusel furt chodit a zjišťovat, že je tu opět ho*no...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní24/9/13 22:44

      Máš pravdu, vytratila se slušnost. 3 řádky, z toho 1 zaklení a 2 sprostá slova.

      Vymazat
    2. Anonymní25/9/13 18:01

      Výborně, zdá se že někdo pochopil můj komentář :) Ano, záměrem těchto výrazů bylo poukázat na moje rozhořčení a počáteční poznámka o slušnosti byla vůči zbytku komentáře postavena ironicky ;) Jsem rád že jste se ozval/a.

      Vymazat