23. 12. 2018

Pravidla pro Q1 :)

Přátelé, kamarádi, zvrhlíci. Zdravím Vás všechny po dalším poněkud neúspěšném pokusu o vanilkový vztah, naštěstí z tohoto jsem se snad dostala docela rychle a bez velkých jizev na duši. Není tedy potřeba se v tom příliš vrtat a můžeme tedy okamžitě přejít k tomu, co je opravdu důležité a co vás stejně zajímá víc, tedy aspoň doufám.

Jak jste si možná všimli, jsem trochu ujetá na pravidla. Mám opět pár nových a chci se o ně podělit. Vlastně by se na ně dalo koukat jako na taková ujetá novoroční předsevzetí.


Obecná pravidla platná každý den:
1) v šatníku nemám žádné kalhoty s výjimkou legín a kraťasů na cvičení a ty nenosím nikam jinam, než na tyto aktivity. Když je mám na sobě, musím mít i sportovní tanga a venušiny kuličky v sobě.
2) v šatníku nemám žádnou sukni ani šaty pod kolena.
3) Mám jen jedny punčocháče, navíc lesklé a ty nosím jen k nejkratším šatům, které mám. Kromě této výjimky mám jen punčochy (samodržící i na podvazky)
4) S výjimkou popsanou v pravidlech si nic nestrkám do kundičky
5) nebudu mít orgasmus až do konce března 2019 (dohromady 3 měsíce!) Sex byl totiž něčím, co mi v předchozím vztahu rozhodně nechybělo

Pravidla, když pracuji z domu:
Většinou alespoň jednou týdně pracuji z domu. Dlouho jsem měla problém se na práci soustředit a také mě bolí záda z neustálého sezení v práci. Spojila jsem příjemné s užitečným, koupila si stůl pro práci ve stoje a sepsala tato pravidla:
1) Pracuji zásadně nahá nebo v podvazcích
2) Na nohou mám své nepohodlné černé lodičky na cca 14cm podpatku
3) Celou dobu u stolu mám za zády svázané lokty tak, abych sice mohla psát na klávesnici, ale musela stát co nejrovněji a nehrbila se tolik.
4) První 2h mám kotníky na 30cm od sebe.
5) Další 2h mám kotníky stejně, ale přidám si provaz mezi nohy a zavěsím na něj závaží tak, aby se mi zařezával do kundičky
6) Další 2h po obědě už nemám provaz mezi nohama, ale v zadku mám anální hák vysící ze stropu
7) Na závěrečné 2h mám roubík, který smím vyndat, jen když mi někdo z práce volá
8) Po 8h práce zkontroluji, kolik času jsem strávila prohlížením internetu a na stejnou dobu si dám na prsa a pysky svorky se závažím a na počítači si pustím porno.

Týdenní úkoly:
Každý týden musím ještě splnit alespoň jednou tyto úkoly:
1) Jít do klubu sexy oblečená, ale s řetězovými kalhotkami na zámeček. Ty musí být utáhnuté a klíček samozřejmě zůstává doma.
2) Nosit alespoň 4 hodiny na veřejnosti obojek (klidně ve formě šperku nebo černého textilního, jaké se dnes běžně nosí, pro mě je to ale docela výzva, protože za tím vidím něco jiného)
3) Být alespoň 1 hodinu mezi lidmi s análním kolíkem.
4) Mít 24 hodin na kolem krku těžký řetěz s těžkým zámkem jako symbol otrokyně (může být vyměněno za něco jiného, ale jen tak, aby to bylo více namáhavější nebo ponižující)

Jak vidíte, někdy mám štěstí, že je teď před námi zima a jinde mi to moc do karet nehraje. Jsem opravdu zvědavá, jestli to tak dlouho vydržím bez orgasmů a jaké to bude. Uvidíme.




3 komentáře:

  1. Anonymní3/1/19 08:08

    Blahopřeji k návratu do "běžného života"

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní10/1/19 13:14

    Ahoj Petro, jsem rád že jsi zpět a bereš to koukám pěkně zostra :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní3/2/19 21:01

    První měsíc Q1 je za nami,chceme report!

    OdpovědětVymazat