16. 10. 2014

Dovolená - den 2.

Ráno jsem se probudila vyspalá a odpočatá. Šla jsem si udělat snídani a brzy se ke mě přidala i Lenka. Probíraly jsme v rychlosti včerejšek a hlavně plánovaly, co budeme dělat dnes. Nakonec jsme se shodli, že se půjdeme jen zlehka projít po okolí, vytipovat případně zajímavá místa pro hraní a odpoledne dáme společnou selfbondage.

Na procházku jsem tentokrát vyrazila mnohem příhodněji vybavena. Obě jsme si vzaly kraťoučké kraťásky a sportovní podprsenku, protože už od rána slunce slibovalo velké vedro. Aby byl náš výlet alespoň trochu v duchu celé dovolené, obě jsme si vyšly na ostro a s venušinými kuličkami v kundičkách.


Okolní kopce byly jedním slovem krásné a my postupně objevovaly nová a nová místa. Některá byla blízko chaty, jiná vzdálenější. Některá byla lákavá postavením stromů, skrytím v lese nebo naopak odhaleností do dálky, ale zároveň těžko přístupná a viditelná z turistických chodníků. Vše, co jsme našly, jsme nafotily na mobily a zaznamenaly gps, aby si Milan mohl i v klidu předem v chatě vybrat, co by se mu hodilo pro jeho plány.

Přestože jsme nikam daleko nedošly, běhání po lesech a mýtinách člověka přeci jen lehce unaví. Vrátily jsme se do chaty a na terase si daly lehkou večeři a relaxovaly. Čekaly jsme, až se alespoň trochu ochladí a u toho zároveň vymýšlely dnešní společnou selfbondage. Bylo to vzrušující, ale hlavně zábavné a čas nám ubíhal rychle. Docela dost času jsme věnovaly tomu, kde se svážeme. Nakonec vyhrál přístřešek pro grilování, který sice byl technicky vzato venku, ale bylo do něj vidět jen od chaty a tak se minimalizovalo nebezpečí, nechtěného odhalení a případných nepříjemností.

Vymohla jsem si, že pokud se svážeme takto venku, nebudeme u toho úplně nahé. Nevím proč, ale docela mě to uklidnilo. Po pár minutách už jsme přinášely do přístřešku tašky s vybavením a nakonec se šly do chaty převléknout. Já jsem si na sebe vzala černá tanga, černou podprsenku, černé samodržky a černé vysoké lodičky. Lenka si na sebe oblékla zase kombinaci červených tang s lodičkami a tělové samodržící silonky. Podprsenku si k mému překvapení nevzala. Moc jsem to nekomentovala a raději začala připravovat provazy a vysvobození pro naše mučení.

Připravené, obě s kolíky v zadku jsme stanuli proti sobě a začaly se vázat. Obě jsme měly zafixované roztažené nohy. Kolem pasu jsme si každá uvázala provaz, protáhla ho mezi nohama, čímž se zajistil kolík v análu a provazy jsme přes trám nad námi spojili, takže se nám oběma zařezával do piček. Zpod kalhotek jsme vytáhly pysky a připnuly na ně svorky, které byly spojené řetízkem k té druhé a mírně napnuté. Následovala prsa a já musela uznat, že podprsenka není dobrý nápad. Nerada jsem ji sundala a na střed bradavek připnula svorky opět spojené s Lenčinými bradavkami. Poté jsem přidala ještě jedny svorky vně a jedny dovnitř prsou. Nakonec jsme si každá dala do úst roubík a ruce za zády zacvakla do pout vedoucích od stropu.

Stály jsme tam předkloněné, tanga nám zařezávaly do kund provazy, které tlačily i na kolíky v zadku. Musely jsme mít napnuté nohy, protože provazy vedly přes nás od jedné k druhé a jen s vypětím sil obou se to dalo vydržet. Pysky a bradavky jsme měly spojené a přes roubík funěly náročností pozice s rukama za zády taženýma nahoru. Po chvíli takového utrpení přišlo první zhoršení. Uvolnil se časový zámek a provázky doposud prověšené mezi vnějšími okraji bradavek spadlo závaží. Občas už jsme se i začínaly únavou kroutit a způsobovaly si tak jen více a více bolesti.

Po nějakém čase spadlo druhé závaží, které tyto svorky strhlo. Obě jsme vykřikly do roubíků, ale to bylo asi vše, co jsme mohly dělat. Zároveň jedno ze závaží zůstalo (podle plánu) viset na provázcích mezi vnitřními stranami bradavek a způsobovalo tak další bolest. Od té nás ale osvobodilo stržení i těchto svorek a na bradavkách zůstaly už jen ty přímo napnuté mezi námi dvěma, bez jakéhokoliv závaží. Byla jsem sice unavená a cítila zařezávající se provaz a všechny podobné nepříjemnosti, ale čerstvý vánek mě strašně vzrušoval. Líbilo se mi, že mezi keři trochu vidím do údolí a  mám pocit malé odhalenosti.

Po několika minutách relativního klidu nastala poslední fáze dnešního společného mučení. Lenka si před svázáním zavedla do kundy vibrační vajíčko a to právě spustilo. Ve stejný moment spadlo těžké závaží a já ho držela svorkami na pyscích. Ty tak byly teď taženy jak směrem k Lence, tak směrem dolů. Zatímco moje kamarádka si užívala cestu k orgasmu, já trpěla. Nejen závažím, ale i závistí. Vždyť to bylo 15 dnů od posledního orgasmu a teď jsem tu musela sledovat, jak někdo jiný má orgasmus za orgasmem a já jen bolest.

Každý Lenčin orgasmus jen prohluboval mou frustraci a navíc nás obě pěkně bolel, protože Lenka sebou docela šila. Stihla tři, než jsme konečně byly propuštěny z toho, co jsme na sebe vymyslely. Osvobodily jsme se, uklidily po sobě a šly se osprchovat. Potom jsme si udělaly pohodový večer jen v županech a když jsem myslela, že už půjdeme spát, Lenka mě na Milanův rozkaz posadila na židli před počítač, spoutala mě, do pusy mi narvala tanga z mučení a nechala hodinu sledovat porno. Nakonec mě svázala v posteli, abych se nemohla udělat a šla spát. Já usnula brzy a zdály se mi velmi erotické sny.

6 komentářů:

  1. tak to jsem zvedava na dalsi den :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, jestli měla tahle dovolená aspoň deset dní, tak máme tímhle tempem o zábavu vystaráno až do Velikonoc.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak nějak mi do toho nic moc není, i když si tady taky rád počtu, ale myslím, že to urážení, které tady poslední dobou na Petru je, není úplně na místě. Je to přeci její soukromý život, dělá to zadarmo, snad i s radostí a je pouze na ní, kdy přidá další příspěvek... Tak nechápu, co se tady všichni rozčilujete a akorát rejpete...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, já se tedy stále uklidňuju, že to snad nemyslí zle...

      Vymazat
    2. Petra sama se tady několikrát trestala za opožděné zveřejňování příspěvků, čili to není urážení a rejpání, ale dodržování jejich vlastních pravidel. Jak s tím naloží už je na ní.

      Vymazat
    3. Předně děkuji za zastání anonymovi z 16:47. Ano vím, že moje publikační činnost je trochu nepředvídatelná, ale ironizující komentáře ji nijak neurychlí :-) Souvislost mezi "rejpáním" a mými vlastními pravidly mi uniká, ale můžeto být i tím, že jsem zatím měla jen jednu kávu a mozek ještě naplno nepracuje ;-)

      Díky vám všem, co mě podporujete, snad se vám mé příspěvky líbí a budou líbit i nadále, ať už bude jejich frekvence jakákoliv.

      Vymazat