4. 12. 2014

Dovolená - den 4.

Spala jsem sice svázaná, ale i tak jsem si docela odpočinula a ráno mě musel Milan dokonce budit. Posnídali jsme všichni společně a konverzace se rozhodně netočila jenom kolem provazů, červených zadků a vytahaných bradavek. Rozhodně jsme nikam nepospíchali a tak bylo už téměř půl jedenácté, když nám s Lenkou Milan nařídil, abychom se připravily na dopolední seanci.

Jsem ráda, že Milan sdílí mou zálibu v pěkném prádle, punčochách, lodičkách a oblékání se "žensky" vůbec. Tentokrát jsem z toho ale neměla až takovou radost, protože podobně vyzývavě se měla obléknout i Lenka. Stály jsme v hlavní místnosti a čekaly na Milana. Lenka na sobě měla černou podprsenku s červenou krajkou, černé kalhot, ve předu opět s červenou krajkou a vzadu průhledné s jemným červeným motivem. Samodržící černé silonky končily v červených lodičkách na vysokém podpatku. Opravdu jí to s moc slušelo a byla zatraceně sexy.

Já jsem si oblékla šedou podprsenku se starorůžovým prošíváním a ze stejné sady podvazkový pás a tanga. Punčochy jsem měla tělové a botičky na vysokém podpatku byly černé. Věřím, že to byla trochu zlomyslnost od Milana, navléknout mou drobnější kamarádku do klasických kalhotek a mě určit tanga. Takto se disproporce mezi našimi zadečky ještě více zvýraznila a já to měla docela dlouho v hlavě.

Milan si nás pečlivě prohlédl a potom nám dal obojky a kožená pouta a poručil nám, abychom si je nasadily. Mezi kotníky jsme potom každá dostala asi 50cm dlouhý řetěz, který byl napojený v půlce na řetěz od pout na rukou. Už to mě trochu překvapilo, ale brzy se ukázalo, že Milan vůbec nezahálel, prohlédl si fotky námi vytipovaných míst k mučení v lese a jedno si vybral. Vytáhl mobil a nechal se jím navigovat. Hnal nás před sebou pomocí bičíku. Nebylo vůbec jednoduché jít tak rychle, jak si přál. Podpatky dost překážely a nohy spojené řetězem nedovolovaly žádné dlouhé kroky. Přestože jsme šli mimo turistické cestičky, pořád ve mě hlodalo, jaké by to bylo, kdyby nás někdo uviděl. Nejen, že hlodalo, ale i dost vzrušovalo.

Milan nám přikázal zastavit asi po půlhodině chůze. Vzhledem k úsilí i vysokým teplotám jsme obě byly docela slušně upocené a cítily jsme nohy, proto jsem si alespoň já oddechla, že už nikam nepůjdeme, přestože jsem věděla, že nás žádný oddych nečeká. Nad námi byl docela hustý les, který ale postupně směrem ke kraji louky, kde jsme teď stáli, řídl. Směrem ze svahu začínal po 500m přes většinu šířky znovu les a v dálce v údolí bylo vidět část městečka. Turistické značky touto oblastí vůbec nevedly a tak místo vypadalo opravdu jako trefa do černého.

Milan se moc nezdržoval a začal téměř okamžitě s vázáním. První přišla na řadu Lenka. Mě zatím připoutal za obojek k jednomu stromu a poručil mi masturbovat, ale neudělat se. Měla jsem u toho výborný výhled. Lenka byla postupně znehybňována. Začalo to smyčkami nad a pod prsy, pokračovalo se kolem pasu a potom vedl provaz mezi nohama. Následně došlo na nohy. Začalo to úvazem kolem kotníku a pod podpatky. Kotníky ale nebyly svázané k sobě, ale každý byl přitažen ke stehnu. Pokrčenou nohu ještě obtočilo několik smyček. To už Lenka ležela na břiše a Milan jí vázal paže. Lokty přitáhl co nejvíce k sobě a svázaná zápěstí nakonec připoutal ke kotníkům.

Myslela jsem si, že mne čeká stejný osud, ale nemohla jsem se mýlit více. Milan začal vázat provazy k blízkému stromu. Když mi přikázal přestat s masturbací, byla jsem už hodně rozhicovaná, pohled na svázanou Lenku mě totiž dost vzrušoval. Milan mě dovedl ke stromu a sundal mi všechna pouta. Svázal mi zápěstí a vytáhl je k větvi nade mnou tak, že jsem musela stát na špičkách. Následně mi začal omotávat kotník a když byl spokojený, zvedl jej a přivázal za stromem. To samé zopakoval i s druhým, takže jsem visela za ruce a kotníky. Ty jsem měla za kmenem zajištěné i provazem mezi jimi, ale hlavně držela na provazu shora.

Potom to přišlo - Milan navázal dlouhý provaz k Lenčině úvazu a jeho konec přehodil přes strom přede mnou. Co ale chystá přímo mi došlo až když vzal druhý provaz, za mými zády ho přivázal asi někde v úrovni lopatek ke kmeni, protáhl ho mezi mýma nohama a pod provazem kolem břicha. Potom začal Lenku vytahovat nahoru. Evidentně jí provazy dávaly zabrat, ale to mě visící za ruce a kotníky také. Když byla hlavou zhruba v mé úrovni. Milan přivázal provaz od ní k tomu, který mi šel mezi nohama. Byla to okamžitě obrovská bolest. Tak strašný tlak jsem snad mezi nohama ještě necítila. Sice jsem měla kalhotky, ale neměla jsem pocit, že by jakkoliv pomáhaly. Snažila jsem se trochu si ulevit pohybem, ale cokoliv jsem udělala, vše ještě zhoršilo.

Zatímco já jsem trpěla obrovskou bolestí mezi pysky, Lenka mezi ně dostála nálož vibrací. Kdyby pro mě existoval svět i mimo moje pysky a poštěváček, určitě bych na ni i žárlila. Zatím co její dech se zrychloval kvůli vzrušení, můj kvůli bolesti. Brzy jsem už měla pocit, že nevydržím ani minutu. Začala jsem sebou opět šít, ale bylo to ještě horší. Lenka si mezitím užívala svůj první dnešní orgasmus a mě se draly slzy do očí. Milan se ještě chvíli kochal mou bolestí a tím, jak se Lence provazy zařezávaly do těla a zvýrazňují její prsa a potom ji pomalu spustil na zem. Nakonec osvobodil i mne a nařídil mi Lenku rozvázat. Když jsem měla hotovo, musely jsme se obě svléci. Sice to už vypadá, jako rutina, ale mě je to pokaždé nepříjemné. O to víc, když se před Milanem svléká i Lenka. Všimla jsem si také, že v "zápalu boje" jsem si o strom trochu roztrhla punčochy, ale to mě nijak nevadilo, protože vždy trochu počítám s tím, že ty, které si beru na bondage, mohou přijít k úhoně.

Nahé a bosé nás Milan odvedl hlouběji do lesa. Tentokrát začal jako první vázat mne. Kotníky mi roztáhl od sebe a přivázal ke stromům. Potom mi roztáhl i kolena a stehna těsně pod zadkem a přivázal ke stejným stromům, takže nohy jsem k sobě dát rozhodně nemohla. Zápěstí omotal provazy a přivázal pořádně napnutým provazem ke stromům asi 5m přede mnou. Mezi tyto stromy pak začal vázat podobně Lenku, a její ruce natáhl zase ke stromům držícím mé nohy. Byly jsme obě tedy naproti sobě, roztažené a předkloněné. Na bradavky potom každé z nás dal svorky spojené řetízkem. Závěrečnou zlomyslností byly kolíčky na našich jazycích spojené napnutým provázkem a nutící nás mít neustále nepohodlně vyplazené jazyky, slintat a hlavně nehýbat hlavou.

Následně nám Milan nastínil program: "Každá dostanete stejný výprask. Není to soutěž o to, kdo první odpadne, ale chci, abyste obě vydržely, co vás čeká. Ta, která zrovna nebude bita, bude mít na svorkách závaží." Potom už jen s trochou škodolibosti dodal: "Začnu s Lenkou, aby si Petra mohla prohlédnout, co jí čeká." Na bradavky mi zavěsil závažíčko a já sledovala, jak Lenka dostává první rány důtkami. Milan nezačal úplně zlehka a podle Lenčina výrazu dostával její zadek docela zabrat. Potom z ničeho nic přestal, sundal závaží z mých svorek a dal je na svorky mé kamarádky. Sama jsem měla možnost pocítit, že důtky nešetří a rozhodně bych to nenazvala jen zahřívacím kolem. Když na to ale koukám zpětně, myslím, že přesně toto označení by se asi nejvíce hodilo.

Při následné výměně už Lenka evidentně hodně trpěla. Snažila se nehýbat příliš, ale moc jí to nešlo. Jak jsem brzy zjistila doslova na vlastní kůži, bylo to proto, že Milan s důtkami hodně přitvrdil. Brzy jsem se začala těšit na závaží zpátky na bradavkách, protože se to jevilo jako mnohem příjemnější zážitek. Při další výměně přešel Milan k bičíku a pokračoval na zadku. To už Lenka nevydržela a při jednom pohybu hlavou strhal kolíček z jazyka. Milan dokončil její výprask, přendal závaží a místo aby připnul kolíček zpět, dal jí do pusy moje tanga a převázal je mou punčochou. Bohužel jsem i já dostala Lenčiny kalhotky do pusy. Ano ty, ve kterých sem přišla a prožila orgasmus. I já jsem je měla zafixovaná punčochou. Trochu jsem byla na Lenku naštvaná, ale zase jsem tušila, že to Milan plánoval celou dobu a jen čekal na správnou záminku.

Při výprasku bičíkem jsem už toho začínala mít opravdu dost. Po něm ještě Milan spojil naše svorky na bradavkách a závaží dal doprostřed, takže ani ta zrovna mučená nemohla počítat s úlevou alespoň na prsou. Milan pokračoval s bičíkem na zadku a přidal i stehna. Když jsem viděla, jak sebou Lenka hází a řve do roubíku, začala jsem mít opravdu obavy. Zároveň ale musím přiznat, že jsem byla úplně mokrá. Můj výprask byl hrozný, měla jsem pocit, že moje stehna a zadek hoří a že se snad nedočkám konce. Také jsem sebou házela a sténala do roubíku. Další na řadě byla lýtka a znovu stehna. Nebudu vám rozsáhle popisovat, jak moc to bylo bolestivé, stačí, když napíšu, že jsme už obě prakticky nekontrolovatelně plakaly.

Na další směnu si vzal Milan opět důtky a začal Lenku švihat přes pičku. Toho jsem se po zážitku se zařízlým provazem dost bála. Lenka totiž vyváděla i tak. Když došlo na mě, myslela jsem, že mi snad kundička bolestí shoří. Nemohla jsem ale nikam uhnout a tak mi nezbylo než v bolestech počkat, až Milan skončí. Na závěr ještě přetáhl důtkami všechna místa, kde předtím řádil bičíkem. Píšu na závěr, ale bylo to znovu pořádné maso. Aby mě Milan ještě navíc ponížil, stoupl si za Lenku a prsty ji přivodil další orgasmus. Viděla jsem, že je úplně vyčerpaná a sama jsem spíš visela v provazech, než že bych stála pevně na nohách. Milanovi prsty se dotkly i mé zmučené kundičky, ale jen proto, aby mě potrápily.

Zatímco jsme obě stále rozdýchávaly výprask, Milan mi vytáhl Lenčiny kalhotky z pusy a strčil mi svůj ztopořený penis do úst. Držel mě za vlasy a já musela kouřit. Udělal se docela brzy a kalhotky mi vrazil zpět jakmile vytáhl svou chloubu. Ani jsem nestačila vše pořádně spolykat.

Milan nezahálel a začal nás připravovat na cestu zpět. Kotníky jsme měly opět spoutané asi na 40cm od sebe. Ruce byly svázané za zády a obě jsme měly provazovou podprsenku. Dostaly jsme svorky na bradavky i pysky. Svorky byly u každé spojené provazem a jejich konce držel Milan v ruce jako vodítka. Na rozdíl od cesty sem, jsme šly zpět bosé a nahé. Milan šel rychlým krokem a obě jsme byly mnohokrát vytahané za svorky, když mu přišlo, že nejdeme dostatečně rychle. Jak jsme se blížily zpět k chatě, moje obavy z odhalení rostly. Samozřejmě, že mě to i vzrušovalo, ale jít takto vedená za pysky a bradavky, nahá a viditelně po výprasku, to už moc prostor na alternativní vysvětlení nedává.

Naštěstí jsme znavené, ale nikým neviděné došly až k chatě. Tam nám Milan sundal svorky a za obojky nás přivázal ke sloupu. Protože bylo vedro a my byly opravdu upocené a špinavé, začal na nás stříkat studenou vodu ze zahradní hadice. Bylo to opravdu nepříjemné, ale díky slunci jsme brzy uschly a byly vpuštěny do chaty. Dostaly jsme nařízeno, abychom připravily oběd a náležitě se na to oblékly. Lenka měla bílý komplet korzetu, podvazků, tang a lodiček a já černý. Tanga odhalovala naše stále ještě zmalované zadky a sezení na tvrdých židlích při jídle také nebylo úplně jednoduché.

Zatímco si Milan vychutnával kávu, nás nechal "odpočívat" svázané na gauči před televizí, na kterou pustil lesbické bdsm porno. Nemohu tvrdit, že mě to nechalo chladnou. Myslím, že jsme takto byly s Lenkou třeba i hodinu, protože jsem opravdu měla pocit, že jsem si trochu odpočinula před dalším programem. Když film skončil, přišel Milan a se slovy: "Teď mi budeš pomáhat s její výchovou." Lenku rozvázal. Ta neváhala a protože byla z filmu i celého průběhu dne dost vzrušená, nechala si ode mne lízat kundičku k dalšímu orgasmu a vychutnávala si u toho moje ponížení, které ještě znásobila tím, že mi poté dala do pusy roubík z kalhotek, které měla na sobě.

Ležela jsem spoutaná ještě pár minut zatímco se Milan s Lenkou radili, co dál. Ona pro mě potom přišla, rozvázala mne a poručila mi opět úplně svléknout, zatímco on už chystal něco venku. Ano, využili toho, že i když je zahrada chaty v relativním soukromí, cítím se na čerstvém vzduchu nejistě. Byla jsem dovedena k lavičce zhruba uprostřed zahrady. Musela jsem se přehnout přes opěradlo, samozřejmě zadkem směrem do údolí, takže kdyby měl někdo opravdu silný dalekohled, mohl mě vidět snad přímo z náměstí. Vázali mě oba najednou, takže jsem docela brzo byla téměř dokonale znehybněná. Kotníky byly samozřejmě od sebe, kolena jsem měla napevno přivázaná k opěradlu, stejně jako stehna pod zadkem. Musela jsem se přehnout dopředu a za obojek jsem byla přivázaná tak, že jsem byla v pase zlomená prakticky v pravém úhlu. Vlasy jsem měla tažené dozadu, abych se zase nepředkláněla příliš. Ruce jsem měla svázané na zádech tak, že jsem se dlaněmi dotýkala vždy lokte druhé ruky.

Při vázání jsem si všimla, že Lenka si vzala bílé kalhotky a červené lodičky, čímž doplnila svůj bílý korzet a podvazky. Moje venkovní mučení začalo tím, že oba vzali důtky a znovu mi začaly sešvihávat zadek. Poměrně rychle a účelně se jim tak podařilo docílit docela velké bolesti a já už zase huhlala přes Lenčina tanga. Potom jsem ucítila, jak na mé pysky někdo dává kolíčky. Nezůstalo ale jen u pysků, došlo i na vnitřní stranu stehen (což je velmi bolestivé) a nakonec i na prsa. Chvilku mě nechali samotnou, abych si prý mohla kolíčky lépe vychutnat. Já se hlavně bála momentu, až je budou sundávat, protože čím déle drží, tím více bolí jejich sundání.

Skoro vůbec jsem nemohla vidět za sebe a proto mě překvapilo, když na můj zmlácený zadek někdo vychrstl rozpálený vosk a potom pokračoval v kapání. To je bolestivé i na čerstvé kůži, natož na tak intenzivně prokrvované, jakou mám na prdeli já. Potom jsem dostala další pauzu a když vosk zaschl, samozřejmě ho sundávali bičíkem, ale opatrně tak, aby nesrazili kolíčky.

Najednou jsem ucítila studený gel kolem análu a bylo mi jasné, co se chystá. Překvapilo mě, když jsem ale zjistila, že to není Milan, ale Lenky připínák, kdo se snaží dostat dovnitř. Milan totiž stál přede mnou a jasně říkal: "Nemysli si, že dneska budeme používat k šukání tvoji kundu." Načež mi vytáhl z pusy tanga a strčil do ní svůj penis. Ani jeden nespěchal, Lenka sice občas přirazila opravdu tvrdě, ale spíš si oba vychutnávali moje absolutní ponížení. To bylo opravdu hluboké, snad nikdy jsem se tak ještě necítila a to,že se to dělo venku už byla jen třešnička na dortu. Lenka ale zvládla dostat mě ještě o trochu níž, když mi sáhla mezi nohy a konstatovala: "Vždyť ty úplně tečeš, ty nadržená děvko!" Měla pravdu, bolest a hlavně ponížení měly za následek opravdu velmi vlhkou kundičku.

Po dlouhých minutách, kdy jen jezdili mými dírami, jsem začala registrovat, jak oba trochu zrychlili a přitvrdili. Bylo to čím dál horší. Najednou mě Milan chytl za hlavu a dnes podruhé se do mě udělal. Přesně v ten moment strhl všechny kolíčky z prsou a Lenka všechny ze stehen a kundy. Bolest to byla velká a nečekaná, tak se mi stalo, že jsem Milana maličko sevřela zuby. Ten mě chtěl okamžitě potrestat. Na bradavky jsem dostala svorky s těžkým závažím. Lenka vytáhla svůj připínák a místo něj jsem dostala do zadku velký kolík. Oba si vyměnili místa a Lenka mi do pusy nacpala roubík s dildem, které si nadržená okamžitě zasunula do pičky a nechala se šukat mou hlavou. Mezitím mi Milan na pysky připevňoval svorky. Roztahoval za ně kundičku a pak je zase pouštěl. Na některé zavěsil závaží, zatímco Lenka se vepředu blížila k orgasmu.

Jakmile se udělala, vyndala roubík a nechala si lízat kundičku. Milan dověšel závaží a začal mě šukat tvrdě do zadku. Moje ponížení opět nabralo na obrátkách a tentokrát byla bolest ještě větší než minule. Milan se mi navíc neudělal přímo do zadku, ale vytáhl ho a pokropil mi dírky jen navrchu. Naštěstí ale byly oba už docela ukojení a tak si spíš hráli se závažím na svorkách a jakoby soutěžili, kdo mi způsobí větší bolest. Když je to přešlo, Lenka mi vrátila do pusy tanga a oba mi sundali svorky. Byla jsem ráda, že mám do čeho řvát, protože bolest to byla strašná.

Když se mnou skoncovali, nechali mě ještě chvíli svázanou. Milan někam zmizel, ale Lenka si sedla přede mne a prsty si to ještě jednou udělala. Bylo na ní vidět, jak se jí líbí mě takto dráždit. Uspokojená mě začala rozvazovat, ale jakmile to šlo, omotala mi pas a zajistila mi velký kolík v zadku provazem, který se zároveň zařezával do dnes již hojně zmučené píči. Teprve potom mě odvázala celou, kromě rukou a odvedla mě před dům na terasu. Musela jsem si kleknout před trám a k němu mě začala vázat. Dostala jsem pásku přes oči a přes hlavu mi navlékla jednu ze silonek z rána. Čelo jsem si opřela o dřevo a ona několikrát omotala lepící páskou mou hlavu a trám tak, že jsem jí prakticky nemohla pohnout. Navíc vedla pár smyček i přes uši, takže jsem toho slyšela mnohem méně. Vázání pokračovalo hrudníkem, břichem, boky i stehny. Ta jsem musela dát k sobě, což rozhodně nepůsobilo dobře na kolík v zadku. Nakonec se přes kolena dostala až ke kotníkům, které svázala k sobě a přivázala k něčemu za mnou. Ruce jsem měla podél těla a mohla hýbat tak maximálně prsty.

Takto mě s Milanem nechali dlouho (večer mi prozradili, že to byly necelé čtyři hodiny). Mezitím několikrát přišli, aby mi dali lehčí výprask přes zadek. Párkrát jsem dostala i výprask přes chodidla, který byl ve dvou případech docela extrémní. Nemohla jsem pořádně vnímat okolí, takže zvlášť konce výprasků přicházely dost nečekaně. Začátek jsem občas odtušila podle chvění verandy od kroků, ale jindy kolem mě jen prošli a nic mi neudělali. Měla jsem spoustu času uvědomovat si bolest všech  částí svého těla i ponížení, kterému jsem byla vystavena. Chvílemi jsem z toho byla velmi vzrušená, jindy jsem jenom trpěla.

Po rozvázání mi dali pár minut na to, abych se trochu dala do kupy a potom vše pokračovalo. Došla jsem do pergoly ke grilu, kde mě Milan začal na stole vázat. Vlastně prakticky do puntíku zkopíroval Lenčin úvaz ze začátku dne. Měla jsem provazy pod a nad prsy, ruce stažené v loktech a zápěstích a nohy pokrčené, ale nesvázané k sobě. Když mě začal zvedat a provazy se do mě postupně zařezávaly, byl to docela intenzivní zážitek. Potom ale překvapil evidentně i Lenku, protože jí také přikázal, aby se svlékla. Jemně protestovala, ale nakonec se podrobila a za chvíli visela ve vzduchu vedle mne.

Milan zatím začínal grilovat. Mezitím se s námi normálně bavil, jako bychom seděly vedle něj a nevisely svázané ve vzduchu. Když konečně roztopil gril a dal na něj maso, přišlo ještě další mučení. Dostala jsem na pysky svorky, které byly připojené ke svorkám na Lenčiných bradavkách. Provaz, který je spojoval byl jen o pár cm kratší, než vzdálenost, která byla mezi námi v klidu, takže byl permanentně napjatý. Milan se ale rozhodl, že Lenka si ještě musí pořádně užít, když zítra ráno odjíždí a tak vzal do ruky velký vibrátor a začal jím zavěšenou Lenku šukat. Ta nevěděla, jestli si má užívat nebo vnímat bolest na bradavkách, já měla jasno, za pysky mi teď Lenky pohyb tahal výrazně. Než se maso dopeklo, zvládl ji Milan udělat dvakrát. Poté nás konečně spustil na zem a obě jsme si rychle zaskočili alespoň pro krátké letní šaty, protože slunce už začalo pomalu zapadat.

Zůstali jsme dlouho vzhůru, pili víno a zábava nestála. Milan mě objímal a hladil ve vlasech a já jsem věděla, že i když asi budu spát zase na koberci, jsem "jeho" a neskutečným způsobem mě to uklidňovalo.

11 komentářů:

  1. Anonymní5/12/14 22:42

    některé to svázání si nedovedu úplně představit, ale teda... no prostě teda! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní6/12/14 07:46

    Asi Milanovi tak trochu zavidim :-)

    OdpovědětVymazat
  3. fuu je to čoraz lepšie.

    OdpovědětVymazat
  4. A co nějaký fotky toho svazování, pro lepší představu. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní5/1/15 15:43

    By mě zajímalo jak moc si omezená v pohybu když spíš svázaná? Na bdsmlife jsem se dočetl, že po několikahodinovém svázání dochází k problémům se svaly a když je člověk svázaný ve špatné poloze tak se může udusit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou když spím svázaná, tak to jsou zápěstí u sebe a třeba ještě kotníky nebo kolena, nic náročného. Co se týče svázání přes den, tak postupně člověk vydrží více a více :-)

      Vymazat
  6. Anonymní21/1/15 06:24

    Hezký den přeji. Bude ještě nějaké pokračování ??

    OdpovědětVymazat