21. 10. 2011

Začátky s Jirkou II.


Takové ranní probuzení jsem ještě nezažila. Nevím jak to dokázal, ale asi jsem musela docela tvrdě spát, když mi svazoval ruce. První co jsem totiž ráno ucítila byl jeho penis v mojí pičce. Jak jsem byla ospalá a nevnímala chtěla jsem ho instinktivně odstrčit, v tom jsem si ale uvědomila, že mám ruce svázané a Jirka mi je pevně drží, stejně tak jsem nedokázala dát nohy k sobě, byl prostě silnější. Než jsem opravdu procitla a byla schopná vnímat, byl už hotový a poslal mě připravit snídani. Ani mi nerozvázal ruce.
Při snídani se tvářil, jako by se nic nedělo, jako bych ani neměla svázané ruce a ráno nebyla poloznásilněná. Nasnídaná a umytá jsem vstoupila do pokoje a uprostřed něj stála židle. Před ní byly vyskládané všechny nástroje, které se dají použít k výprasku. Trochu mi zatrnulo, jak už jsem naznačovala, výprasky nejsou úplně moje nejoblíbenější část a i když jsem v tom kdysi měla trochu praxi, nevydržela jsem mnoho.

Stála jsem za opěradlem a on zatím pečlivě poutal kotníky a kolena k nohám židle. Potom mi přivázal ruce k předním nohám židle a mohl začít sázet rány na můj vystrčený zadek. Vyzkoušel opravdu všechno - rákosku, vařečku, pravítko, improvizované důtky a kabel. Měla jsem co dělat, abych nevykřikla bolestí. Protože neměl jednotlivé nástroje ještě moc zvládnuté, často se intenzita jednotlivých úderů velmi lišila. Bylo to možná ještě horší, než se zkušeným pánem, protože jsem naprosto netušila, co čekat.

Po sérii výprasků jsem byla dost vyčerpaná, samotnou mě překvapilo, že minimálně stejně psychicky jako fyzicky. Tolik sil mě stálo nebrečet jako malá holka. Zároveň jsem byla překvapená, jak mě výprask vzrušil, nečekala jsem, že to bude tak vzrušující, ale ono evidentně nezáleží jen na tom, co děláte, ale také jak a s kým. S naprosto rudým zadkem jsem byla vyzvána, abych připravila oběd. Nohy jsem měla spoutané na 30cmo od sebe a ruce taky. Jinak jsem byla úplně nahá. Normálně s tím problém nemám, ale teď jsem si přišla strašně odhalená a opravdu jsem se styděla. Párkrát kolem prošel Jirka a poplácal mě po zadku, vždy jsem ucukla, protože moje zadnice byla stále extrémně citlivá.

Oběd byl za námi a já doufala ve společný pokec u kávy. Doufala jsem marně. Místo popíjení jsem mu ležela u nohou. Mezi koleny jsem měla rozporku, ale jinak to byla klasická hogtie. Byla jsem natočená tak, aby mi mohl prsty u nohou projíždět kundičku kdykoliv se mu zachtělo. Tento způsob mého vzrušování byl dost účinný. Ne že by měl tak šikovné nohy, ale já se cítila velmi ponížená a tím pádem vzrušená. Najednou se zvedl a když se vrátil měl v ruce rákosku, šátek a malé dildo. Šátkem mi zavázal oči, dildo zastrčil do mojí vlhké kundy a přidržel ho tam chodidlem. Chvilku jsem netušila, k čemu má rákosku, ale první rána přes chodidla mi to vysvětlila. S každou další jsem sebou házela, což mělo ten vedlejší efekt, že jsem v podstatě aktivně souložila s dildem. Naštěstí sprška ran přes chodidla ustala celkem brzy. Jirka u toho totiž musel stát a to se mu evidentně nechtělo. Opět si sedl a chodidlem střídavě zvyšoval a snižoval tlak na dildo v mé pičce. Vždy když jsem se začala blížit alespoň na dohled orgasmu ale přestal. Se zavázanýma očima jsem měla pocit, že si tak se mnou hraje snad dvě hodiny, ale pravda mohla klidně být úplně jinde.

Najednou přestal, vytáhl dildo a rozvázal mi nohy. Odvedl mě do vedlejší místnosti. Rozvázal mi ruce, ale jen na tak dlouho, aby mi je mohl zase svázat před tělem. Zápěstí potom připoutal ke klice od dveří. Potom mi dal rozporku mezi kotníky. Kolem pasu uvázal provaz a protáhl jej zepředu mezi nohama, přehodil přes hák od lustru na stropě a začal ho utahovat. Ze začátku mi stačilo natáhnout ruce, ale potom jsem si už musela stoupnout na špičky a pořádně vystrčit svou prdel. Přestože jsem byla tak napnutá, provaz se mi zařezával velmi bolestivě mezi pysky. Jakékoliv povolení svalů znamenalo obrovskou bolest mezi nohama. Potom jsem cítila, jak mi uvazuje provazovou podprsenku. Na to, že ji vázal poprvé ji docela dost utáhl. Na takto podvázaná prsa okamžitě připnul skřipce. Přešel dozadu, chvilku si hrál s mými pysky, aby nebyly pod provazem a potom na ně také připnul skřipce. Ještě chvilku běhal kolem mě a připnul mi na každé prso tři kolíčky a dva na každý pysk. Ty na podvázaných prsou bolely skoro stejně jako skřipce. Když mi potom sundal pásku, viděla jsem před sebou notebook a na něm svůj blog.

Zatímco mi dával maticová závažíčka na bradavky i pysky, říkal mi, že to, co bude následovat je za to, že jsem mu o blogu neřekla ani v momentě, kdy jsem se už o něm zmiňovala a taky za to, že někdo cizí (Ondra) řídil moje orgasmy ještě v době, kdy jsme byli spolu. Potom rozhoupal závažíčka a mě poprvé utekla slza. Byla to kombinace bolesti, ponížení a i výčitek, protože jsem věděla, že se na mě zlobí právem. Neměla jsem ale moc času o tom přemýšlet, protože na moji ještě od rána trochu červenou prdel začaly dopadat první kapky vosku. Jak jsem sebou trhala, rozhoupala jsem opět závažíčka na svorkách, takže jsem si sama způsobila ještě více bolesti. To už ale dopadaly další a další kapky na můj vystrčený zadek a stékaly po něm na stehna a směrem ke kundě. Snažila jsem se zůstat co nejklidnější, aby závažíčka zůstala v klidu. Bohužel se mi to vůbec nedařilo a tak jsem dost trpěla. To nejhorší ale ještě mělo přijít.

Jirka vzal do ruky důtky a začal jimi srážet vosk dolů z mojí červené prdele. To už jsem vůbec nevydržela. Nohy mě bolely od stání na špičkách a když dopadla první rána, už jsem je nedokázala mít napnuté a tím způsobila obrovskou bolest své kundě, do které se provaz zařízl s neskutečnou silou. Jak pokračovalo bití důtkami, už jsem jen volala "promiň" a "devět". Když přestal, celá jsem se klepala, hlavně nohy už téměř odmítaly být vyšponované na špičkách, ale kvůli pičce jsem se je snažila ještě donutit. Chvilku mě nechal bojovat, než provaz mezi nohama povolil. Moc jsem si ale neoddechla. Do mého překvapeného análu putoval kolík a do píči jeho penis. Ani nesundal skřipce a kolíčky z pysku, takže s prvním přírazem se dostavila obrovská bolest. Jak přirážel zároveň do mě vnikal i ten anální kolík. Během chvilky jsem prosila o orgasmus a byl mi dopřán, také Jirka byl tentokrát velmi vzrušený a rychlý. Když vše dokončil, místo aby mě pustil, jak jsem doufala, opět vytáhl provaz mezi pysky nahoru ke stropu.

Stoupl si před mojí slzami pokrytou tvář a zeptal se mě, jestli chci pokračovat v blogování. Přikývla jsem. "A vydržíš to celé ještě jednou?", udeřil hřebíček na hlavičku. Možná vám to u monitoru tak nepřijde, ale pro mě to bylo velmi těžké rozhodování. Nakonec zvítězila trochu grafomanka a hlavně subka ve mně a přikývla jsem. To co následovalo se snad ani nedá popsat. Na skřipcích se zdvojnásobilo závaží, každá kapka vosku pálila skoro jako plamen, kunda byla provazem snad přeřízlá napůl a houpající se závažíčka ani nešly komentovat. Já jsem všechny svoje myšlenky upírala k důtkám, které značily blížící se konec. Když ale přišly, nebylo to vysvobození, ale další nával bolesti. Jsem přesvědčená, že na můj zadek dopadlo spoustu ran i po tom, co poslední kapka vosku odpadla na zem. Jirka poté místo toho, aby ulehčil mojí píči, přišel přede mne a nechal si ho kouřit. Z posledních sil jsem se snažila být co nejlepší a tím zkrátit své utrpení, musela jsem ale často cuknout hlavou, abych mohla bolesti čelit alespoň skousnutím zubů a neukousla mu u toho jeho chloubu. Když konečně uznal, že je dostatečně rozkouřený a uvolnil provaz a tím i cestu k mojí kundě, měla jsem co dělat, abych dokázala stát na nohou a podržet mu. Tentokrát si užíval mnohem déle a orgasmus mi povolil až v moment, kdy se sám blížil vyvrcholení.

Nakonec si ještě užil pořádné divadlo, když mi sundával kolíčky a skřipce. Zaznělo i velmi hlasité "deséééét", ale to už byla spíše tečka za prvním naším společným BDSM víkendem. Dal mi čas, abych se dala dohromady a potom na mě byl velmi něžný a dokazoval, že není pán, ale dominantní přítel. Ještě než odjel, domluvili jsme si základní pravidla. Pokud mi nasadí obojek, musím mu příště říkat pane a jsem v jeho plné moci, když budu mít na kotníku řetízek, můžu mu tykat a nejsem jeho otrokyně, ale jeho submisivní přítelkyně, které řídí orgasmy a další malé zákazy a příkazy, pokud nemám nic, jsme naprosto běžný pár. S nasazením obojku i řetízku musím souhlasit (chtěla jsem si totiž ponechat nějakou kontrolu), ale potom už je to na něm. Okamžitě potom se mě zeptal, jestli mi může nasadit řetízek a já nadšeně souhlasila.

Na následující týden jsem dostala pár úkolů. Moc se mu líbilo, když jsem měla zakázáno křížit nohy. Přidal k tomu ale další - pokud vím, že budu v budově déle než 15 minut, musím si sundat kalhotky, naopak ven bez nich nesmím. Na nekřížení nohou jsem už byla zvyklá, ale ten druhý příkaz se ukázal být velmi zajímavý. Je totiž rozdíl, když si ráno kalhotky jednoduše nevezmete, nebo když je musíte neustále sundávat a potom si je zase oblékáte. Já to vyřešila tak, že jsem celý týden nosila sukně, buď dlouhé a nebo krátké a k nim podkolenky. Vypadala jsem sice jako školačka, ale nedovedu si představit, že bych nosila kalhoty a pokaždé podstupovala svlékání kalhot a potom až kalhotek a obráceně. Netuším, jestli to Jirka jen tak střelil, nebo to měl opravdu promyšlené, ale myslím, že se to osvědčilo. Opravdu pokaždé, když jsem si sundávala kalhotky, ať už to bylo na záchodech v obchoďáku nebo ve škole, v prázdné chodbě u studijního, v tmavém rohu klubu nebo u stolu, jako při naší večeři v jedné tmavší restauraci, vždy jsem si na něj vzpomněla a vždy mě to lehce vzrušilo. Stejně jako pohled na řetízek na mém kotníku.

Během prvního týdne jsem měla stále zakázaný blog. Vydržela jsem kvůli němu sice jedno kolo mučení navíc, Jirka si chtěl ale promyslet, jaká pravidla si ohledně něj stanovíme. Bohužel v týdnu jsme se viděli jen jednou, na zmiňované večeři a po ní si chtěl užít klasický sex. Byla to také jediná příležitost, kdy jsem měla povolený orgasmus. O víkendu jsme jeli k nám. Můj pokoj není úplně ideální na nějaké divoké mučení, i tak jsem ale prožila jeho část s kolíčky na těle a provazy kolem něj. Hlavně jsem se ale konečně dohodli, co přesně s blogem.

Základní Jirkův požadavek byl ten, aby nás nikdo nemohl poznat. Stále se bojí, aby si o něm někdo nemyslel, že na mě páchá domácí násilí. Potom nechtěl, aby se z blogu stalo psané podprůměrné porno hlavně ve smyslu "měl ho tak velkého a tvrdého". To snad stále nehrozí, také nehrozí, že bych čas na blog ukrajovala z času pro něj. Ještě jsme se dohodli, že maily, které přijdou po tom, co tento článek zveřejním si bude číst také, takže pokud mu chcete poradit, můžete. Pokud nechcete, abych to četla, dejte do předmětu "Pro Jirku". Nakonec mi ještě určil, jak konkrétně má vypadat moje přítomnost na blogu. Když píšu článek, musím mít na bradavkách svorky se dvěma závažíčky a na každém pysku dva kolíčky nebo musím mít svorky se závažíčky na pyscích, tři kolíčky na každém prsu a klečet. Mezi těmito dvěma pozicemi si můžu vybrat jak chci a také je kdykoliv po třiceti minutách změnit. Když budu psát na Twitter nebo odpovídat na mail či komentář, musím se potom přivézt přes kalhotky těsně před orgasmus.

Jak si můžete dovodit z předchozího odstavce, napsat tento článek mne stálo spoustu bolesti nejen při jeho prožívání, ale i při jeho psaní. Nemám ambice popisovat každé naše další setkání, ale pokud budu mít čas a chuť, ráda se s Vámi podělím. Stále také doufám, že si najdu prostor i na trochu selfbondge, protože si myslím, že to není náhrada za chybějícího dominanta, ale samostatně stojící zábava. Doufám, že Vás můj blog neomrzí, přestože se v něm vyskytl nový mužský prvek.

Žádné komentáře:

Okomentovat