14. 8. 2012

Půjčené auto

To, co vám premiérově popíšu na tomto blogu, se stalo zhruba před týdnem. Rodiče odlétali na dovolenou a auto nechali před mým bytem. Klíče mi svěřili s tím, ať si aspoň udělám výlet, když už přes prázdniny trčím v práci. Nic takového jsem neplánovala, jezdit sama autem na výlety po okolí Prahy zrovna není moje představa o relaxu. Až jedno odpoledne mne něco napadlo, den poté jsem měla přijít do práce až po obědě, takže nic nebránilo tomu, naplánovat si zajímavý večer.

Nejdříve jsem se ale rozhodla se na přípravy pořádně obléknout. Začala jsem černými punčochami a podvazkovým pásem. Obula jsem se do lodiček na 8cm podpatku a oblékla si černou úzkou krátkou sukni. Vše jsem zakončila černou krajkovou podprsenkou a bílou lehce průsvitnou halenkou s ponechaným výstřihem. Krátce řečeno jsem vypadala jako o trochu lepší kurva. Zlatý hřeb ale přišel nakonec. Do své pičky jsem nechala vklouznout venušiny kuličky a do zadku zase ty anální. Ty první mám ráda, ty druhé nesnáším. Oboje jsem pro jistotu zachytila na místě pořádně utaženým provazem mezi nohama.



Sedla jsem si k počítači (nebylo to zrovna pohodlné) a začala sledovat google mapy. Chtěla jsem najít nějaký dálniční most, který se již nepoužívá pro auta a nejde na něj jednoduše odbočit. Také jsem chtěla nemít v blízkosti žádná stavení a dostat se k němu co nejblíže autem, ale opět po nějaké co nejméně frekventované silnici. Po zhruba čtvrt hodině jsem měla dva takové mosty vytipované, vytiskla jsem si příjezd, vzala klíče od auta, do kabelky dala ještě klíče od jedno ze zámků, které nechávám doma, baterky a boty na přezutí, protože řídit auto v takových podpatcích si opravdu netroufnu.

Když jsem dojela k prvnímu mostu, kuličky již konaly na našich silnicích svou práci. Byla jsem krásně vlhká a zároveň se proklínala za nápad s análem. Znovu jsem se v autě přezula a šla zkoumat terén. Byl dokonalý. Po mostě už se dlouho nejezdilo, nevedla sem už téměř ani silnice a auta dole na dálnici byly dostatečně hluboko. Navíc byl kousek vedle lesík a nic nenasvědčovalo tomu, že by se tu měl kdokoliv v noci potloukat. Toto bylo to správné místo pro mé plány. Na druhém konci mostu byla štěrková cesta. Cupitala jsem po ní ve svých vysokých botičkách a po několika desítkách metrů na ni pohodila svůj klíček, ke kterému jsem přeci jen pro jistotu přivázala krátký kousek dřeva, který jsem cestou našla. Ještě o trochu dál jsem potom na kraj cesty položila pytlíček s baterkami. Cesta zpět domů byla ještě víc vzrušující. Myslím, že kdyby mě zastavila policie, dost by se divili. Vždyť stačilo sedět za volantem a má sukně ani nebyla schopná zakrýt sponky od podvazkového pásu.

Domů jsem dorazila kousek před vyvrcholením, orgasmus jsem si ale chtěla nechat až na úplný závěr. Do úplné tmy ještě pár hodin chybělo ale já nemohla myslet na nic jiného, než na přicházející bolest a vzrušení. Rozhodla jsem se trápit svou nadrženost do odjezdu ještě více. Vše co jsem měla na sobě a v sobě v autě jsem sundala a oblékla si zpět jen dnešní kalhotky. Posadila jsem se na kuchyňskou židli a přivázala se k ní tak, že jsem mohla hýbat jen palci u nohou. Do úst jsem si dala kuličkový roubík a ten přivázala zezadu k opěradlu, takže i hlavou jsem mohla hýbat jen velmi omezeně. Než jsem vložila zápěstí do připravených pout, pustila jsem na počítači připravený přehrávač se seznamem BDSM porna na asi dva a půl hodiny a nastavila uvolnění klíčku hned poté, jak dohraje. Pak už jen cvakla pouta a moje oči byly přikované k obrazovce. Cítila jsem, jak uvnitř čím dál více vlhnu, ale stehna jsem měla svázaná trochu od sebe, takže jsem nemohla svému vzrušení jakkoliv pomoci. Přestože mám porno s touto tématikou ráda, byly i chvíle, kdy jsem se trochu nudila, vzrušení opadlo a bolely mě svaly z nedostatku pohybu. Tak to ale u selfbondage občas bývá a tady to naštěstí vyřešila příští vzrušující scéna.

Konečně spadl klíček a já se mohla osvobodit. Kalhotky jsem měla skoro celé promočené a strašně jsem chtěla orgasmus. Rychle jsem se tedy začala chystat na cestu, abych se něčím zabavila. Brzy jsem měla vše potřebné sbalené a stála u domovních dveří. Tentokrát bez podpatků, punčoch, kuliček a podprsenky, zato s vlhkými kalhotkami na sobě. Naposledy jsem si vše překontrolovala a zamkla dveře do bytu. Jakmile jsem byla v autě, vhodila jsem klíče od domu do pokladničky na mince, která byla zamčená právě tím zámkem, ke kterému patřil klíč u mostu.

K cílovému místu jsem opět dojela úplně mokrá. V závěru jsem dávala dobrý pozor, jestli někoho neuvidím, ale místo se zdálo být úplně mrtvé. Vystoupila jsem z auta a šla dodělat poslední věc, která chyběla. Na druhé straně mostu, k poslednímu dílu zábradlí, které z dálnice už z větší části krylo křoví, jsem přilepila svůj velký vibrátor. Moc dobře nedržel, chtěla jsem totiž nechat volný přístup k baterkám, které nebyli uvnitř, ale dál po cestě. Zároveň to ale bylo dobře, že nedržel, chtěla jsem, aby mě mohl udělat jen tím, že bude vibrovat, ne tím, že na něm budu skotačit, což bych mohla i bez jeho zapnutí.

Spokojená jsem se vrátila do auta a chystala se začít. Sedla jsem si na místo spolujezdce, sedačku posunula až úplně do zadu a svlékla se. Do pusy jsem si opět strčila kuličkový roubík a zamkla ho. Kotníky jsem obmotala řetězem, tak aby mezi nimi bylo max 60-70 cm a opět vše zamkla. Na bradavky a pysky jsem připnula svorky. Potom jsem vzala kolíčky a dala jich 7 na každé prso a další 4 na každý pysk. Pak přišel na řadu obojek, samozřejmě zamknutý. Všechny klíčky jsem hodila do pokladničky a odnesla je ke stromu asi pět metrů od auta. Jediný klíč, který jsem teď měla, byl ten k vozu. Vzala jsem ho a karabinkou ho přicvakla k oku obojku. Chybělo už jen pár kroků a ty musely být rychlé, abych si vše nerozmyslela. Od každé svorky koukal asi 20cm dlouhý provaz s karabinkou na konci. Jediné co chybělo, bylo připnout závaží. To jsem také udělala - na bradavky 3 velké matice, na pysky 4. Bolest byla okamžitá, ve spěchu jsem ještě přetáhla přes hlavu své poctivě promočené kalhotky, vystoupila z auta, zamkla ho a ruce za zády zaklapla do připravených pout.

Stála jsem venku a vychutnávala svůj ďábelský plán. Musela jsem teď přejít přes most, který osvětlovali auta jedoucí po dálnici, potom ujít ještě několik desítek metrů pro klíček a baterky. To vše bosa, spoutaná, mučená závažími a ponížená kalhotkami přes obličej na veřejném místě. Začínala mi být trochu zima a tak jsem se dala na cestu. Kamínky na asfaltu mi nepříjemně bodali do nohou a svorky trpěli pod tahem houpajících se závaží. Pomalu jsem došla od auta k mostu. Přecházení dálnice trvalo snad věčnost. Jistota, že si mě žádný řidič nevšimne byla ta tam. Trpěla jsem a zároveň cítila své vzrůstající vzrušení.

Za mostem výrazně přibilo štěrku. Bylo velmi bolestivé jít tudy bosa a svou nešikovností jsem udělala spoustu trhavých pohybů, které rozhoupaly všechny matice. Když jsem se konečně dostala k místu, kde by měli být klíče, dřepla jsem si a začala opatrně šátrat rukama po zemi. Dávala jsem si sice pozor, ale několikrát mi pysky jasně naznačili, že se moje závaží někde trochu zasekla o zem. Měla jsem co dělat, abych nevykřikla. Nakonec jsem klíček od pokladničky našla a vydala se dál pro baterky. Ty jsem měla v ruce relativně rychle a mohla se vydat na cestu zpět.

Bylo to ještě větší utrpení, cesta byla trochu do kopce a kůže pod svorkami i kolíčky už dost bolela. Když jsem přišla k vibrátoru, asi by bylo rozumné, co nejdříve najít pokladničku a vše ukončit, ale moje vzrušení bylo příliš velké. Klepajícíma se rukama se mi povedlo po krátkém boji zasunout baterky a pustit robertka na plný výkon. Opatrně jsem na něj nalezla svojí mokrou kundou a nechala ho dělat svojí práci. Byla to ale mnohem bolestivější práce, než jsem si myslela. Dotýkal se totiž i kolíčků a svorek na mých pyscích a dával jim tak neustále další a další bolestivé podněty. Samozřejmě nebylo možné u toho stát úplně klidně a tak i bradavky si užily své, ale proti píče to nic nebylo.

Přesto jsem se udělala velmi brzy. Kombinace bolesti, ponížení a venkovního prostředí byla dokonalá. Cítila jsem, jak ve mě vše vibruje, jak přichází další vlna a věděla, že jí nesmím pomáhat příliš horlivě, jinak vibrátor spadne a já se nedočkám ničeho. Poctivě jsem čekala a tiše sténala vzrušením i bolestí. Druhý orgasmus přišel zrovna když kolem projíždělo najednou snad osm aut. Chtěla jsem další, ale bolest od svorek už byla moc velká a mě čekala poslední část mé cesty. Uprostřed dálničního mostu jsem si přišla naprosto sexuálně pokořená. V nose vůně svých vlastních šťáv, otlačená chodidla, obrovská bolest na prsou a mezi nohama a navíc čerstvě vyšukaná.

Pokladničku jsem našla rychle, otevřela ji a po chvilce zkoušení našla klíč k poutům na rukách. Postupně jsem se celá osvobodila. Chytře jsem si nechala roubík až nakonec, protože při sundávání kolíčků a hlavně svorek jsem ho málem rozkousala. Nakonec jsem se znovu oblékla do sukýnky a halenky a obula si balerínky, ve kterých jsem řídila. Unavená, zmučená, spokojená a stále ještě dostatečně neuspokojená jsem šla pro vibrátor. Oddělala jsem ho velmi snadno a přitom mi v hlavě blesknul ještě jeden nápad. Vše už mám v autě, takže můžu kdykoliv rychle odjet, navíc mě tu nikdo nepozná. Za chvilku už byl vibrátor přilepený ke středu zábradlí a já si to na něm dělala potřetí. Ten pocit, že mě někdo vidí a vlastně nevidí byl nepopsatelný.

Do auta jsem sedla úplně vyčerpaná a pro jistotu si oblékla kalhotky, nechtěla jsem, aby auto třeba vonělo po mých šťávách. Domů jsem dojela opatrně a šla téměř hned spát. Možná si budu auto půjčovat častěji. A vy co jezdíte v noci, koukejte na mosty, třeba si to tam zrovna bude někdo dělat zezadu vibrátorem jako já a bude jí vzrušovat, že někdo může vidět její zadek a možná i kundičku (proto se vždy nevyplatí jezdit rychle:-)




2 komentáře:

  1. Anonymní20/8/12 14:39

    Pani, tebe bych nekdy chtel potkat, kdyz chodim pozde vecer do lesa na houby ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neber si to osobně, ale budu radši, když mě nepotkáš :-)

      Vymazat